REINIGEN

Bij een vlek is het belangrijk direct te handelen. Neem daarom direct contact met Arya Oosterse Tapijten op. Hoe langer de vlek in het tapijt zit, des te moeilijker het wordt om hem te verwijderen. Alle tapijten worden bij Arya Oosterse Tapijten op natuurlijke basis gereinigd. Wij gebruiken geen chemische producten, welke de vetlaag aantasten van de wol. Hierdoor wordt de natuurlijke vuil afstoot behouden.

Naast het reinigen van een vlek, kunt u bij Arya Oosterse Tapijten ook uw tapijt volledig laten reinigen. Arya Oosterse Tapijten werkt samen met een erkende wasserij. Uw tapijt krijgt dan een opfrisbeurt en is weer zo goed als nieuw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua reinigen of een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons per e-mail met daarbij een foto en de afmeting van uw tapijt.

Shahram Shariat Panahi
Eigenaar ARYA Oosterse Tapijten

“VAN MODERN TOT TRADITIONEEL, VAN VINTAGE TOT KELIM

U TREFT BIJ ONS UITSLUITEND UNIEKE HANDGEMAAKTE TAPIJTEN

  • VRIJBLIJVENDE ZICHTZENDING
  • ADVIES IN MAAT
  • KEUZE UIT 300 TAPIJTEN

De collecties van Arya Oosterse Tapijten variëren van modern tot traditioneel, van vintage tot kelim. U treft bij Arya Oosterse Tapijten uitsluitend unieke handgemaakte tapijten. In onze winkel in Zaltbommel kunt u een selectie maken uit ruim 300 tapijten. Arya Oosterse Tapijten biedt u de mogelijkheid om geselecteerde tapijten vrijblijvend bij u thuis te bekijken.

OPENINGSTIJDEN

* op maandag en zondag zijn wij gesloten