INKOOP

Gaat u verhuizen, is uw tapijt te groot of heeft u een tapijt uit een erfenis? Arya Oosterse Tapijten kan uw tapijt inkopen. Het is hierbij niet verplicht om over te gaan tot aankoop van een nieuw tapijt. Uiteraad heeft dat wel onze voorkeur! Ook kan Arya Oosterse Tapijten u tapijt taxeren op waarde. Wilt u bijvoorbeeld uw tapijt verkopen aan derden of juist aanbieden op een veiling of plaatsen op een website als Marktplaats of ebay?

Kom gerust met uw tapijt langs bij ons in de winkel. In onze winkel kunnen wij uw tapijt beoordelen en u een prijsopgaaf doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een prijsopgaaf per e-mail op te vragen. Graag ontvangen wij dan per e-mail enkele foto’s van uw tapijt.

Shahram Shariat Panahi
Eigenaar ARYA Oosterse Tapijten

“VAN MODERN TOT TRADITIONEEL, VAN VINTAGE TOT KELIM

U TREFT BIJ ONS UITSLUITEND UNIEKE HANDGEMAAKTE TAPIJTEN

  • VRIJBLIJVENDE ZICHTZENDING
  • ADVIES IN MAAT
  • KEUZE UIT 300 TAPIJTEN

De collecties van Arya Oosterse Tapijten variëren van modern tot traditioneel, van vintage tot kelim. U treft bij Arya Oosterse Tapijten uitsluitend unieke handgemaakte tapijten. In onze winkel in Zaltbommel kunt u een selectie maken uit ruim 300 tapijten. Arya Oosterse Tapijten biedt u de mogelijkheid om geselecteerde tapijten vrijblijvend bij u thuis te bekijken.

OPENINGSTIJDEN

* op maandag en zondag zijn wij gesloten